Betonileivonta -kursseja tulossa!

Betonileipomon pajalle kannattaa tulla vaikka kauempaakin! Huippusijaintimme mahdollistaa kaikkien osallistumisen!

Betonileipomo sijaitsee Kärkölän Järvelässä. Juna-asemalta kävelet vain 3 minuuttia leipomolle. Junat liikkuvat Lahden ja Riihimäen suunnista tunnin välein.

Autoillessa vain puolen tunnin ajo Lahti, Riihimäki, Mäntsälä sektorilta. Ilmainen pysäköinti ja reilusti parkkitilaa!

Talviset betoninarukuuset

Leivotaan yhdessä KE 30.11.2022 klo 18

Talviset betoninarukuuset kauko-ohjattavilla led-valoilla. Paikan päällä voit valita haluamasi leivontajauhon, väripulverit, glitterit ja muut ”herkut”. 

Kurssimaksu 55 €, joka sisältää kaikki tarvikkeet kumihanskoista lähtien kahteen isoon narukuuseen tai vaihtoehtoisesti 3-4 pienempään kuuseen.

Tule mukaan opettelemaan, miten betonista tehdään kauniita esineitä! Mukaan tarvitset vain ripauksen intoa ja hyppysellisen iloista mieltä!

Paikan päällä on mahdollisuus ostaa muotteja ja muita Betonileipomon tuotteita. Kurssin käyneille kaikki leivontajauhot -15 % alennushinnalla!

Ps. Näiden kuusien massat vatkataan käsin, mutta meiltä saat halutessasi opastuksen myös akkuporakoneen käyttöön. Se on isommissa taikinasatseissa oiva apuväline betonin sekoittamiseen.

Pss. Työt voi jättää pajalle kuivumaan ja tulla purkamaan valu sekä viimeistelemään työ sovittuna ajankohtana. Työt on myös mahdollista kuskata kotiin kuivumaan esim. tasapohjaisella kassilla ja tasaisella kyydillä. 😊

Ilmoittaudu mukaan 28.11.2022 mennessä.

Betoniset sydänkynttilät

Leivotaan yhdessä LA 21.1. klo 14 ja KE 25.1. klo 18

Ystävänpäiväksi suloisin lahja on itse leivottu! Paikan päällä voit valita haluamasi leivontajauhon, väripulverit, glitterit ja muut ”herkut” + 2 kpl tuikkukynttilöitä.

Kurssimaksu 55 €, joka sisältää kaikki tarvikkeet kumihanskoista lähtien. Leivotaan yhdessä isot sydäntuikkutolpat + sydänvaakatuikku. Jos intoa riittää, niin voit leipoa myös kelluvan sydäntuikun!

Tule mukaan opettelemaan, miten betonista tehdään kauniita esineitä! Mukaan tarvitset vain ripauksen intoa ja hyppysellisen iloista mieltä!

Paikan päällä on mahdollisuus ostaa muotteja ja muita Betonileipomon tuotteita. Kurssin käyneille kaikki leivontajauhot -15 % alennushinnalla!

Ps. Kelluvien sydänten massat voi vatkata käsin. Tuikkutolppien massan määrä on iso ja sen saat vatkata itse akkuporakoneeseen kiinnitetyllä vispilällä. Meiltä saat tottakai opastuksen vispilän kiinnitykseen ja akkuporakoneen käyttöön!  Meiltä myös  kurssilaisille tarvittaessa ilmainen massan sekoituspalvelu. 

Pss. Työt voi jättää pajalle kuivumaan ja tulla purkamaan valu sekä viimeistelemään työ sovittuna ajankohtana. Työt on myös mahdollista kuskata kotiin kuivumaan esim. tasapohjaisella kassilla ja tasaisella kyydillä. 😊

Meillä leivotaan kaikkina vuodenaikoina!

Sementtivesillä ei myöskään viemäreitä tukita, ne hävitetään vastuullisesti ympäristöä ja viemäriverkostoa rasittamatta.

Mukaan saa tulla niin ensikertalaiset kuin kokeneet konkaritkin! Vaikka kursseillamme on aina teema, opastusta saat totta kai muuhunkin betoniaskarteluun!

Hyllyssämme on aina väripulvereita ja erilaisia betonijauhoja. Haluatko sekoittaa kurssillamme hentoja pastellisävyjä, tummia ja harmaita vai olisiko raikkaan valkoiset betoniesineet sun juttu? Toteutatko ne perus betonijauhoilla vaiko kevyillä ja kelluvilla? Saat itse päättää paikan päällä. Kaikki tarvittavat leivontamateriaalit kumihanskoista lähtien kuuluvat kurssin hintaan. 😊

Tervetuliaisena hörpätään kaffeet ja vaihdetaan kuulumiset ennen, kun laitetaan hihat heilumaan.

Mukaan tarvitset vain ripauksen intoa ja hyppysellisen hyvää mieltä! 😊

Kurssimaksut 50-60 € (sisältää kaikki teeman tarvikkeet).

Yksityiskurssit ryhmille:

Onko sinulla käsillä tekemisestä innostuva huippu upea kaveriporukka? Mietittekö mitähän hauskaa ja erilaista voisi sisällyttää hyvän ystävän polttaripäivään tai vaikkapa yrityksen työhyvinvoinnin ylläpitämiseen? Mitäs jos lähtisitte retkelle betonileipomon pajalle?

Räätälöidään teidän näköinen kurssi ja leivotaan ikimuistoiset betoniesineet yhdessä.

Yhteistyökumppaniemme avulla onnistuvat niin ruokatarjoilut kuin isojenkin ryhmien kokoontumiset.

Betonileipomon omissa tiloissa max 15 hlö.

Isommille ryhmille tilat järjestetään muualta.

Hinta räätälöidään sisällön ja osallistujamäärän mukaan.

esim. polttaripaketti:

Skumppalasillisella kilistellään leivontahommat käyntiin ja maistellaan pikkuherkkuja sesongin mukaan.

Leivotaan yhdessä ihanat sydänaiheiset tuikkulyhdyt betonista tulevalle morsiamelle tai sulholle yllätyslahjaksi (tämä keskustellaan polttarien järjestäjän kanssa ennakkoon😊).

Hinta: 69 €/hlö.  Minimi 5 hlö,  max 15 hlö ja isommat porukat räätälöidään tapauskohtaisesti. 

Sydänroihu on romanttinen omin käsin tehty lahja, joka on ihana antaa tulevalle puolisolle vaikkapa vasta hääjuhlassa!

Kauniit koristeena myös hääpaikalla.

Betonityöt sopivat hyvin myös ohjelmanumeroksi!  Löytääkö vastavihitty puoliso oman kullan valaman betonisydämen polttariporukan tekemien joukosta!

×