For Valentine’s Day

Ystävänpäiväksi ystävälle suloisin lahja on itse leivottu betoniruukku sydämmillä ❤️❤️❤️

Betoninarukuusten loistoa aitan rappusilla

Nämä kuuset on leivottu Kevyellä ja kelluvalla betonijauholla. Yhden taikinaan lisättiin vihreää värijauhetta! Tyylikkään rouheat kuuset voi leipoa myös perinteisellä harmaalla betonilla esim. Betonileipomon kevyellä ja kelluvalla askartelubetonilla. Päälle ripaus glitteriä ja sisälle perinteisiä kynttilöitä tai kaukosäätimellä ohjattavia vesitiiviitä ledejä. Näistähän se Betonileipomon talvi on tehty! 

Suuremmoiset sideharsot!

Suuremmoiset sideharsot!

Kevyestä ja kelluvasta betonista ja sideharsosta syntyy kesäisen kauniita ulkomaljakoita niin arkeen kuin juhlaankin! Kasteltu ja ylimääräisestä vedestä puristettu harso upotetaan kumihanskat kädessä betonivelliin ja nostetaan kuivamaan esim. pölkyn tms. päälle jossa helmat pääsevät vapaasti laskeutumaan . Pinkeille pioneille oli pakko lainata kukkapenkin pinkki flamingo! Se on syntynyt Kevyillä ja kelluvilla betonijauhoilla Clas Ohlsonin silikonisen …

Suuremmoiset sideharsot! Lue lisää »

gnome

Hyvää Joulua!

Tämä tonttu on leivottu superkevyellä ja kelluvalla valkoisella betonijauholla! 

green-leaf

Kesäiset leipomismuistot!

Kesällä voi löytää ihania ilmaisia valumuotteja luonnosta! Mitä paremmat lehtisuonet , sitä parempi muotti! hiekkalaatikolla Hiekkalaatikossa voi isonakin leikkiä:-)! Vuorenkilven ja perinteisen raparperi lehti betonityön saa kätevästi tehtyä hiekkalaatikolla. Hiekkakekojen päälle saa aseteltua lehtimuotit hyvin. Laatikkohiekan ollessa rutikuivaa kannattaa kostutella vedellä. Näin tehden hiekkakeko pysyy muodossaan paremmin:-). Kaikki muotit kannattaa öljytä!! Niin myös lehdet!! Kevyen …

Kesäiset leipomismuistot! Lue lisää »

candle-on-the-rock

a candle on the edge

Pyöreän pehmeitä muotojaan matkusti esittelemään. Kallion reunalle asettui. Keikisteli ja vaihtoi kulmaa. Lepatti liekki, sitten taukosi. Pysähtyi hengitys ja kamera ikuisti!

candle-on-the-leaf

Tuikku ja lehti !

Vihreät betonilehdet, kesäinen hitti! Syntyi monen monta lehteä, niin pientä kuin isoa. Syksyiseenkin maisemaan istui tuikku, alustanaan piskuinen lehti. Valaisi kalliosolan suojassa, suojassa tuulelta.

pot-on-the-rock

Syksyiset istutukset!

Harmaa sai pinkin kaverin! Värikkäillä leveillä juuttikangas nauhoilla pikku tuunausta ruukkuihin:-) Voihan pinkki!! Kevyt harmaa !

×